Portret tvrtke
MC MEDIA je agencija za audiovizualnu produkciju i marketing koja je registrirana u siječnju 1997. godine sa sjedištem u Širokom Brijegu, Bosna i Hercegovina. Uspješno smo surađivali s više kompanija iz BiH, Hrvatske, Francuske i Njemačke.

O nama
MC MEDIA d.o.o. je privatna televizijska produkcija sa sjedištem u Širokom Brijegu, Bosna i Hercegovina.

Nakon petnaest godina iskustva u proizvodnji televizijskog programa slobodno možemo reći da smo u stanju odgovoriti na sve potrebe klijenata bilo da se radi o produkciji promotivnih filmova, brand spotova, snimanja događanja ili produkcije instruktivnih video programa kako za velike međunarodne organizacije tako i za mala poduzeća.

MC MEDIA pruža usluge osmišljavanja reklamnih kampanja, izrade scenarija, snimanja u HD rezoluciji, video montaže, 2D i 3D animacije i sinkronizacije stranih programa. MC MEDIA je u stanju razviti bilo koji projekt od početka do finalne distribucije na bilo kojem mediju.

Nagrade: Srebrna Golubica na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Vilnusu 2000. godine Grand Prix Vizije 2002. godine na BiH Festivalu reklamno-propagandnog filmaCopyright © 2015 MC Media Široki Brijeg. All rights reserved. This site is powered by GCR production